My Time

tisdag 2 november 2010

Well, still I blog :-)

5 kommentarer:

 1. Ha ha - det där har då aldrig hänt mig:-D

  /Tina

  SvaraRadera
 2. Har hänt mig i en månad nu... sl gör lite ont just nu.

  SvaraRadera
 3. Man kan ju klippa in nyheter från internet å länka, då går de ju att få en blogg att rulla bara på input input input...
  Att verkligen kunna skriva nåt som skapar debatt och att kunna skriva om det som händer i verkligheten. Att hitta substans som berör. Att debattera det som händer. Det kräver nån sorts inspiration och där kan det ju falera iom att vårt SL verkar vara en enda röra just nu. Som jag ser det så vet alla vad som pågår. Det är svårt att komma åt och bevisa någonting. Det enda alla vet är att det är fruktansvärt obehagligt.
  Man söker ju nån sorts moralis rättvisa i det hela och den är svår att hitta och skriva om, när man inte hittar rätt input.
  Alltså var den där bilden verkligen talande när jag hittade den och passade just nu...
  //Styxl

  SvaraRadera
 4. Vad är ”vårt SL” eller är det inte så att alla har ”sitt” Second Life? Och vill ha det som bara ”sitt” eller sin lilla hörna som enbart ”sitt”?

  Vilket kan vara så enkelt som banlines i en höra på en sim.

  /Tina

  SvaraRadera
 5. hmm tyvärr finns det ju dom som inte låter alla ha "sitt" ifred....Det finns många otrevliga sätt att störa genom tom dessa banlines. När folk som tom har "egna" simmar lämnar "hela SL" så har ju det där resonemanget falerat.
  Felet är väl att det ens behövs "banlines" för att försöka få vara ifred eller att få friheten att göra det man själv känner och brinner för :-(
  Därför måste vi som bloggar, försöka att skapa debatt och om vi har tur så får vi "någon" som inser att man gör/har gjort fel ? Kanske det tom räcker för att få "någon" att sträcka ut en hand å säga förlåt, så vi kan få in dom igen och kan börja om från början :-)
  Tror inte i min enfald att det finns något som helst argument "mot" det där sistnämnda. Ser fram emot själva handlingen och det lyckliga resultatet.

  SvaraRadera